alle vacatures » details

Servicecoördinator

gepubliceerd: 21-09-18

SERVICECOÖRDINATOR

Ter uitbreiding en ondersteuning van onze huidige Servicecoördinator zijn we op zoek naar een klantgerichte collega met gevoel voor techniek!

De functie:

De Servicecoördinator heeft een spilfunctie binnen ons bedrijf. Je bent het eerste aanspreekpunt van klanten voor het melden van storingen. Meedenken en ontzorgen zijn de sleutelwoorden en onze kernwaarden voor tevreden klanten. Je bent het visitekaartje naar onze klanten en vertegenwoordigt daarbij al je collega's. Je hebt veel telefonisch contact met onze klanten en stuurt het team van Servicemonteurs aan. Je maakt afspraken, brengt offertes uit voor reparatiewerkzaamheden, zorgt voor het inplannen van onderhoudsbeurten en veiligheidskeuringen. Je controleert de onderdelenvoorziening voor de Servicemonteurs, ziet toe op de lopende opdrachten en tevens verwerk je de elektronische werkbonnen in ons geavanceerde softwarepakket (papierloze werkstroom).

Voor deze functie zoeken wij een collega met de volgende eigenschappen:

  • je hebt sleutelervaring in voertuig- of elektrotechniek
  • je kunt zelfstandig werken en bent stressbestendig
  • je bent enthousiast en collegiaal
  • je bent klant- en servicegericht, waarbij je gaat voor kwaliteit
  • je denkt in oplossingen en bent initiatiefrijk
  • je kunt goed overweg met de computer

Wij bieden:

Van Vliet is een compact en dynamisch familiebedrijf met circa 30 medewerkers. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook bij een prima salaris, inclusief aantrekkelijke pensioenregeling en secundaire voorwaarden.

Een keer een dagje meedraaien in de wereld van Van Vliet ?

Uiteraard is het mogelijk om een keer een volledige dag mee te draaien en vrijblijvend kennis te maken met de functie, de collega's en het materiaal!

Interesse in deze mooie baan bij Van Vliet?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Bel met: 015-3693265, vraag naar Leco van Vliet of stuur een mail naar: info@lvanvliet.nl
L. van Vliet Vorkheftrucks 40 jaar