Servicedienst - Heftruckservice

De basis:
Perfecte service is het stevige fundament van Van Vliet. Snelle en betrouwbare service zorgt ervoor dat uw machines continu en veilig inzetbaar zijn en blijven. Onderhoudsbeurten, veiligheidskeuringen en reparaties worden op uw locatie uitgevoerd door een ervaren team van goed opgeleide servicemonteurs.

Tracking en tracing:
De compleet uitgeruste servicebussen zijn voorzien van boardcomputers met ‘tracking & tracing’; de dichtstbijzijnde servicemonteur ontvangt hiermee de werkopdrachten met alle belangrijke klant- en machinegegevens en wordt automatische genavigeerd naar het werkadres. Snel en efficiënt, betrouwbaar en betaalbaar.

Meedenken:
Bij service hoort ook het meedenken en inplannen van onderhoudsbeurten en veiligheidskeuringen. Door optimale automatisering wordt het periodieke onderhoud en de bijbehorende veiligheidskeuringen ingepland.Van Vliet neemt het gehele onderhoud uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Elke machine heeft een uniek nummer; de complete onderhoudshistorie wordt bijgehouden en geeft nuttige informatie over de kwaliteit en de onderhoudskosten van de machine.

Overbruggingsmachine:
Mocht een machine een grote reparatie moeten ondergaan, dan stelt Van Vliet vanzelfsprekend een passende overbruggingsmachine beschikbaar. Van Vliet is in het bezit van een vrachtautodieplader en kan dus ook snel reageren op noodgevallen.

Snelle, betrouwbare service en scherpe tarieven:
Door de korte communicatielijnen en platte organisatie kan de servicedienst van Van Vliet snel reageren en scherpe tarieven hanteren.

Bel vrijblijvend voor meer informatie en een offerte op maat 015-3693265 of klik hier.

service
links
L. van Vliet Vorkheftrucks 40 jaar